ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά τα ίδια: Ανακοινώνεται το τέλος για τα σχολεία

Προ των πυλών τα πολύ δύσκολα

Το σκηνικό των προηγούμενων μηνών φαίνεται, ότι θα επαναληφθεί για τα σχολεία, αφού οι λοιμωξιολόγοι ανησυχούν έντονα μετά τις τελευταίες ενδείξεις για την εξάπλωση του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να ζητούν και πάλι το κλείσιμό τους.

Είναι σαφές ότι η δραστηριότητες που ξεκίνησαν από τις 11/1 και μετά άφησαν αποτύπωμα που δεν φέρουν αμφισβήτηση, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο.

Σχολεία: Άμεση η δράση και πολύ πιθανό ξανά το κλείσιμό τους λόγω κορωνοϊού

Έχουμε αύξηση κρουσμάτων ακριβώς 14 ημέρες μετά το άνοιγμα της α’ βάθμιας εκπαίδευσης, τη στιγμή που έχει ανοίξει και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Δεν θα πρέπει να περιμένουμε του Αγίου Βαλεντίνου για να ληφθούν μέτρα. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στην τηλεκπαίδευση το συντομότερο και να δούμε τι άλλο θα απαιτηθεί για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στο διάστημα 14/12 με 2/1 το click away σε συνδυασμό με κομμωτήρια, κυνήγι και ψάρεμα απέδειξαν ότι δεν επιδείνωσαν την πορεία της πανδημίας, σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο.

Ο ίδιος χαρακτήρισε αδιανόητο το γεγονός ότι δεν εμβολιάζονται υγειονομικοί, δεδομένου ότι διαχειριζόμαστε τη μεγάλη επιθυμία των ανθρώπων που βρίσκονται εκτός νοσοκομείων, όπου αναζητούν αγωνιωδώς τρόπο για να εμβολιαστούν.

«Δεν μπορώ να δικαιολογήσω υγειονομικό ο οποίος δεν επιδιώξει να εμβολιαστεί σε αυτή τη φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button