ΚΟΣΜΟΣ

Ξέφρενο πάρτι πάνω σε πλοίο – Δεκάδες επιβάτες ο ένας πάνω στον άλλο εν μέσω πανδημίας…κορωνοϊού (Video)

Nεαροί σπουδαστές στις ανοιξιάτικες διακοπές τους αψήφησαν κάθε προειδοποίηση και έκαναν ξέφρενο πάρτι πάνω σε πλοίο εν μέσω της πανδημίας του… κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδει η New York Post, τουλάχιστον 250 νεαρά κορίτσια και αγόρια συνωστίστηκαν πάνω σε πλοίο κοντά στο Νασάου, στις Μπαχάμες, τη Δευτέρα, μία ημέρα αφότου η χώρα ανακοίνωσε το πρώτο κρούσμα COVID-19. Επίσης, αμετανόητοι φαίνεται πως παραμένουν αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι δε συμμορφώνονται με τα μέτρα, που έχει λάβει και για τις επιχειρήσεις η Κυβέρνηση

«Η τελευταία μας κρουαζιέρα ήταν χθες» αναφέρει η εταιρεία STS Travel, «το κρουαζιερόπλοιο Blackbeard’s Revenge Cruise φρόντισε πολύ τους ταξιδιώτες μας».

https://www.instagram.com/p/B911oL7ngp4/?utm_source=ig_web_copy_link

Και οι εικονιζόμενοι σπουδαστές δεν είναι οι μόνοι. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της STS Travel Jake Jacobsen, που μίλησε στο Business Insider, μόλις το 20% των πελατών ακύρωσαν τις κρατήσεις τους για τα ξίδια εν μέσω πανδημίας. Ωστόσο ο Jacobsen σημείωσε πως η STS Travel περιόρισε στο μισό τη χωρητικότητα στις εν λόγω κρουαζιέρες, σε περίπου 250 άτομα, δηλαδή.

[athensmagazine.gr]

Σχετικά Άρθρα

Back to top button