ΕΛΛΑΔΑ

«Ξέσπασμα» στο «Ράδιο Αρβύλα» κατά Μενδώνη: «Τι άλλο θέλεις πια; Παραιτήσου»! (βίντεο)

Έξαλλοι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του

Σε ένα απίστευτο «ξέσπασμα» προχώρησαν οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» εναντίον της Λίνας Μενδώνη, σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, τονίζοντας πως δεν καταλαβαίνουν το λόγο, που ακόμη δεν παραιτείται

Από την αρχή της εκπομπής και για πολλά ώρα, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη, που πρόσφατα έκανε μια ξεχωριστή πρόταση, πετούσε σήμερα (22/2) «καρφιά» εναντίον της υπουργού Πολιτισμού, επισημαίνοντας πως θα έπρεπε να φύγει μόνη της από τη θέση, όπου βρίσκεται, για λόγους ευθιξίας.

Ράδιο Αρβύλα: «Κεραυνοί» χωρίς τέλος προς τη Λίνα Μενδώνη

Όλα ξεκίνησαν από μια δημοσκόπηση, που πραγματοποίησε η εκπομπή στο πλαίσιο του ημερήσιου poll. Με φοβερή αίσθηση του χιούμορ, έστειλαν ένα πρώτο μήνυμα προς την κυρία Μενδώνη, ρωτώντας τους τηλεθεατές, αν θα έπρεπε να παραιτηθεί «η Λίνα, η κυρία Μενδώνη, η Λίνα Μενδώνη ή η υπουργός Πολιτισμού».

Γυρίζοντας από τις πρώτες διαφημίσεις, όμως, ήρθε το πραγματικό «ξέσπασμα» του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος ανέφερε αμέτρητες περιπτώσεις υπουργών σε άλλες χώρες, που είχαν παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας σε περιστατικά πολύ πιο ελαφρά, από αυτό του Δημήτρη Λιγνάδη. Παράλληλα, ο παρουσιαστής άφησε τα «πυρά» του στη Μενδώνη για την επιλογή του ηθοποιού και σκηνοθέτη, απορώντας για το πώς δε γνώριζε τίποτα για το ποιόν του.

«Εδώ εμείς, όταν θέλουμε να προσλάβουμε έναν νέο συνεργάτη, παίρνουμε τηλέφωνα να δούμε “τι καπνό φουμάρει”, κι εσείς σαν υπουργός Πολιτισμού δε μάθατε τίποτα, προτού διαλέξετε αυτό τον άνθρωπο;», ήταν η απορία του Κανάκη, που «κατακεραύνωσε» και όσους επιχειρούν να μετατρέψουν σε πολιτικό το θέμα, που έχει προκύψει.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button