ΕΛΛΑΔΑ

Η Aegean τpελάθηκε: Έκπτωση 50% πpος όλους…

Η Aegean Airlines με μια μοναδική πpοσφορά, επιτpέπει στους αγαπημένους σας φίλους να ταξιδέψουν με έκπτωση 50%. Η πpοσφοpά ισχύει για πτήσεις εσωτεpικού αλλά και εξωτεpικού με κpατήσεις έως τις 10/7/2020.

Η πpοσφορά της Aegean Airlines για το κατοικίδιο σας ισχύει για ταξίδια που θα πpαγματοποιηθούν μέχpι και τις 6/9/2020.

Πως θα κάνετε την κράτηση

  • Μπείτε στο aegeanair.com ή olympicair.com ή στο Aegean app
  • Αναζητήστε τις πτήσεις που σας ενδιαφέρουν
  • Προσθέστε τον κωδικό: PETDEAL στο πεδίο «εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης σας.
  • Εάν έχετε στη διάθεση σας Credit Voucher και επιθυμείτε να το εξαργυρώσετε, προσθέστε τον κωδικό του στο πεδίο «εκπτωτικός κωδικός» κατά την αναζήτηση των πτήσεων σας. Εφόσον εξαργυρώσετε το Credit Voucher, δεν αποδίδεται η έκπτωση στη μεταφορά κατοικίδιων.
  • Επιλέξτε όποιο ναύλο επιθυμείτε και ολοκληρώστε την κράτησή σας.

Με την Aegean Airlines όμως δεν ταξιδεύουν μόνο οι αγαπημένοι σας φίλοι με 50% έκπτωση, αλλά και τα παιδιά!

Όροι & Προϋποθέσεις

  • Η προσφορά αφορά μόνο σε νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 3/7/2020 έως και 10/7/2020 και για πτήσεις με AEGEAN ή Olympic air από 3/7/2020 έως και 06/09/2020 .Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις σε όλους τους ναύλους Economy Class (GoLight, Saver και Flex) και Business Class που πραγματοποιούνται από την ιστοσελίδα της AEGEAN ή της Olympic Air ή το AEGEAN app για απευθείας πτήσεις ή πτήσεις με ανταπόκριση από/προς όλα τα αεροδρόμια. Η προσφορά περιλαμβάνει 50% έκπτωση σε online κρατήσεις στην υπηρεσία μεταφοράς κατοικίδιων. Οι πτήσεις αφορούν σε προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή , όπου η υπηρεσία είναι διαθέσιμη.
  • Η έκπτωση για την μεταφορά κατοικίδιου, αποδίδεται κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης από όλα τα online κανάλια διάθεσης. Δεν είναι δυνατή μέσω της ενότητας “Διαχείρισης της κράτησης”/ «My booking». H απόδοση γίνεται με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού εφόσον ο παραλήπτης της προσφοράς εισάγει τον εκπτωτικό κωδικό «PETDEAL» στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης. O εκπτωτικός κωδικός για την έκπτωση 50% στη μεταφορά κατοικίδιου, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με credit voucher ή άλλον εκπτωτικό κωδικό. Σε περίπτωση που υπάρχουν 2 ή περισσότερες πτήσεις στην κράτηση θα πρέπει όλες να πραγματοποιούνται έως και 6/9/2020, διαφορετικά δε θα μπορεί να ενεργοποιηθεί ο εκπτωτικός κωδικός.
  • Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.
  • Για πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά κατοικίδιων καθώς και τους όρους της υπηρεσίας δείτε εδώ.
  • Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι κανόνες ναύλων.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Aegean Airlines: https://el.aegeanair.com

[travelstyle.gr]

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το spicynews12.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button