ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στη Φθιώτιδα η είδηση του θανάτου ενός πρώην αστυνομικού διευθυντή, από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του lamiareport.gr, ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης πέθανε έπειτα από σύντομη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, την ίδια ώρα που ακόμα ένας θάνατος συγκλονίζει την γειτονική Μαλεσίνα. Ο 57χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαμίας και στις 20 Απριλίου επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος τους φίλους και συγγενείς του και φυσικά τους συναδέλφους του στην αστυνομία.

Είχε εργαστεί σε υπεύθυνα πόστα ή σαν διοικητής, στις αστυνομικές υπηρεσίες σε Λοκρίδα, Καμένα Βούρλα, Δυτική Φθιώτιδα και για πολλά χρόνια στη Λαμία, φθάνοντας με το βαθμό του αστυνομικού διευθυντή στη θέση του Α’ Βοηθού του Διευθυντή της τότε Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Συνεπής, δίκαιος και με υψηλό αίσθημα ευθύνης υπηρέτησε με συνέπεια για πολλά χρόνια το Αστυνομικό Σώμα και τον πολίτη. Όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που πρόσεχε την υγεία του.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button