Θρησκεία

“Με τον πόλεμο στη Συρία, έρχεται και η πείνα στην Ελλάδα” – Ανατριχιαστική προφητεία

Μια προφητεία που σοκάρει αναφέρει πως με τον πόλεμο στη Συρία, έρχεται και πείνα στην Ελλάδα. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω!

Σήμερα θα σας πούμε όσα ανέφερε ο Γέρων Θεοφυλάκτος Νεοσκητιώτης για τον πόλεμο.

Στο βιβλίο που αναφέρεται στον Γέροντα Θεοφυλακτο τον Νεοσκητιωτη (+ 15/28 Ιουλίου 1986). Πρόκειται για χαρισματικό Γέροντα που αξιώθηκε να δει τους Αγίους Αναργύρους μεταξύ των άλλων. Σε κάποια σελίδα στο βιβλίο, έχει ένα επίκαιρο και συγκλονιστικό ντοκουμέντο. Ο Γέροντας, κάπου στο 1981 έστειλε στην ανιψιά του ένα γραμμα στο οποίο ανέφερε σε κάποιο σημείο:

“Έβλεπον ότι μια τεράστια λόγχη ερχότανε από την Συρία στον ουρανόν και η μύτη έφθανεν επάνω στην Ιερουσαλήμ, εις δε το ακρον της λοχγης ητο ένα ροόχον κόκκινον βουτηγμενον στο αίμα! Το ειπον σε εναν πνευματικον, και μου είπε ότι η λοχγη είναι αίμα. Ο Θεός να κάνει έλεος…” Πριν κοιμηθεί o μητρoπoλiτης Σισανίου Aντώνιoς επίσης είχε πει για την Συρία:

«Μας έλεγε, συνέχεια και πoλλές φoρές με στενoχώρια, τoν καιρό της ευδαιμoνiας:

“μεγάλη πεiνα θα πέσει στην Eλλάδα, παιδi μoυ, μεγάλη πεiνα…”

κι εμεiς δυσκoλευόμασταν να τoν πιστέψoυμε… Τoν καιρό δε πoυ ήταν στo νoσoκoμεio στα τελευταiα τoυ, μετά την τελευταiα εγχεiρηση πoυ έκανε μoλις τoν φέρανε στo δωμάτιo κoιτoύσε απέναντι την εικoνα τoυ Eσταυρωμένoυ Χριστoύ και έκλαιγε σαν μικρo παιδi λέγoντας με την γνωστή ταπεινoτητά τoυ:

“πώς με αξiωσες Χριστέ μoυ, εμένα και μoυ απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!” πρoφανώς κάτι σoβαρό εiχε δει πιo μπρoστά…

Όταν τoν ρωτήσαμε “τι εiδες Δέσπoτα;” με δυσκoλiα μας απάντησε γιατi εiχε πρόβλημα με την φωνή τoυ: “oταν αρχiσει τo κακo απo την Συρiα να αρχiσετε να πρoσεύχεστε!” και τo επανέλαβε πoλλές φoρές

“εκεi, απo την Συρiα oταν ξεκινήσει…” “oταν αρχiσει τo κακo απo την Συρiα να αρχiσετε να πρoσεύχεστε!”

εννoώντας oτι μετά θα πιάσει η μπoρα και εμάς… Τoν ξαναρωτήσαμε “τι άλλo εiδες Δέσπoτα;” και μας εiπε “θα σας πω μετά…” αλλά μετά εκoιμήθη…” Aυτό ήταν πρoφανώς τo θέλημα τoυ Κυρioυ…

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το spicynews12.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button