ΚΟΣΜΟΣ

Θεϊκή Παpέμβαση: Aρχισαν Βροχές Στην Πυρoπληκτη Αυστραλiα! Η Eυτυχία «Αποτυπωμέvη» σε Εικόvες

Θεϊκή Παpέμβαση: Aρχισαν Βροχές Στην Πυρoπληκτη Αυστραλiα! Η Eυτυχία «Αποτυπωμέvη» σε Εικόvες

Επιτέλους βροχές στην Αυστραλία- Φωτό- Βίντεο.

Οι προσευχές εισακούσθηκαν και έπιασε βροχή στην Αυστραλία φέρνοντας μεγάλη ανακούφιση στο παγκόσμιο, αφού αναμένεται να βοηθήσει πολύ στην κατάσβεση των πυρκαγιών και να μειώσει την ταχύτητα με τις οποίες…

Οι προσευχές εισακούσθηκαν και έπιασε βροχή στην Αυστραλία φέρνοντας μεγάλη

ανακούφιση στο παγκόσμιο, αφού αναμένεται να βοηθήσει πολύ στην κατάσβεση των πυρκαγιών και να μειώσει την ταχύτητα με τις οποίες κινούνται.

Η θερμοκρασία, η οποία έχει καταγράψει ρεκόρ, άρχισε να πέφτει και η βροχή βάζει “τρικλοποδιά” στις πυρκαγιές, δροσίζοντας τη διψασμένη γη και προσφέροντας στους πυροσβέστες, που εργάζονται εδώ κι εβδομάδες, χρόνο να πάρουν μια ανάσα, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους.

Οι Πυροσβέστες χοροπηδούν από χαρά- Δείτε βίντεο πριν 6 ώρες

https://www.instagram.com/p/B6-M1lnoJJM/?utm_source=ig_web_copy_link

Σήμερα, για δεύτερη ημέρα με βροχή και οι δροσεροί άνεμοι ανακουφίζουν από τις φλόγες τις κατακαμένες πολιτείες της Αυστραλίας, όμως ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή, καθώς αργότερα αυτή την εβδομάδα οι μετεωρολογικές συνθήκες θα αλλάξουν και πάλι ευνοώντας τις πυρκαγιές.

Η κυβέρνηση διέταξε κινητοποίηση των εφέδρων του στρατού, με 3.000 να καλούνται

να συνδράμουν στις προσπάθειες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης, διανομής τροφίμων και καυσίμων στις πληγείσες περιοχές.

Όλο αυτό όμως δεν αναμένεται να κρατήσει για πολύ, σύμφωνα με τις προβλέψεις, αφού οι θερμοκρασίες φαίνεται ότι θα αυξηθούν μέχρι την Πέμπτη, έτσι “δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού”, όπως προειδοποίησε και ο Πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας Gladys Berejiklian.

Βροχή ανακούφισης στη πυρόπληκτη Αυστραλία- Δείτε βίντεο:

Υπάρχει κίνδυνος οι τεράστιες πυρκαγιές στη Βικτώρια και τη Νέα Νότια Ουαλία να συναντηθούν για να δημιουργήσουν μια μεγαλύτερη “μεγαπυρκαγιά”…

Η ευτυχία αποτυπωμένη στις παρακάτω φωτό:

????Όταν ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες,η βροχή στην Αυστραλία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button