• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Friday, June 9, 2023
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
    • Θρησκεία
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
No Result
View All Result
spicynews12
spicynews12
No Result
View All Result

Κορωνοϊος: «Είμαι 39 ετών. Οι πνεύμονές μου πονούν σαν να ρίχνεις οινόπνευμα σε πληγή»

22 March 2020
in ΔΙΑΦΟΡΑ
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

VIRALΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ευχάριστη είδηση πριν λίγο

Έκτακτο – Ευχάριστη είδηση πριν λίγο

3 June 2023
Αυτό είναι το πιο ακριβό παγωτό του κόσμου: Κοστίζει πάνω από 6.000 ευρώ η μερίδα

Αυτό είναι το πιο ακριβό παγωτό του κόσμου: Κοστίζει πάνω από 6.000 ευρώ η μερίδα

28 May 2023

Την εμπειρία του με τον υπόλοιπο κόσμο, θέλησε να μοιραστεί ένας ασθενής που έχει μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό.

Ο λόγος για τον 39χρονο Τζάστιν Γουιλχάιτ, ο οποίος κατάγεται από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια. Ο νεαρός άνδρας, αποκάλυψε πώς είναι να έχεις κορωνοϊό, τονίζοντας πως δεν μοιάζει με τη γρίπη όπως λένε, καθώς είναι πολύ πιο δύσκολο να τον διαχειριστείς, ενώ περιέγραψε ακριβώς πώς αντέδρασε το σώμα του στον φονικό ιό.

«Αυτό δεν είναι γρίπη. Η γρίπη είναι κάτι άλλο. Αυτό είναι τόσο διαφορετικό από τη γρίπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε, δυσκολεύεται πολύ να αναπνεύσει, σχεδόν λιποθύμησε από την εξάντληση, ενώ μετά δυσκολίας περπατά, παρομοιάζοντας μάλιστα τον δρόμο προς την τουαλέτα, «σαν να τρέχει σε μαραθώνιο».

Ο ίδιος ο 39χρονος, ανέβασε τα συμπτώματά του στο Twitter, λέγοντας πως αρρώστησε γύρω στις 4 Μαρτίου, αλλά νόμισε πως ήταν λόγω των αλλεργιών, μέχρι που 9 ημέρες αργότερα, κατέρρευσε. Όλα ξεκίνησαν με δυνατό πονοκέφαλο και πόνο καθώς ανέπνεε, ο οποίος γινόταν ολοένα και πιο δυνατός.

Μετά την κατάρρευσή του, ο Τζάστιν, ο οποίος πάσχει από διαβήτη τύπου 1, πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον αντιμετώπισαν σαν να έχει γρίπη. Του έδωσαν παυσίπονα και μία συσκευή για εισπνοές και τον έστειλαν σπίτι, λέγοντάς του πως αν χειροτέρευε να ξαναπήγαινε, κάτι που τελικά έκανε.

«Μη νομίζετε ότι ο πόνος στο στήθος, μοιάζει όπως αυτός της καρδιακής προσβολής ή της γρίπης. Δεν είναι η γρίπη», επισημαίνει και συνεχίζει: «Σκεφτείτε πιο βαθιά. Σαν να πονάνε οι πνεύμονές σας. Είναι δύσκολο να το φανταστείτε, αλλά σκεφτείτε όταν αναπνέετε κρύο αέρα και τον πόνο που νιώθουν οι πνεύμονές σας πριν ξαναζεσταθούν. Κάπως έτσι νομίζω».

«Είναι σαν να βάζεις οινόπνευμα στην πληγή»
Όσο για τον εισπνευστήρα, ο Τζάστιν αναφέρει πως κάνει τους πνεύμονές του να πονούν περισσότερο. «Είναι σαν να κόβεσαι και να βάζεις οινόπνευμα στην πληγή. Κάπως έτσι. Σαν να βάζεις φάρμακο σε μία πληγή».

Πλέον, έχει επιστρέψει σπίτι του, όπου αυτός και η οικογένειά του, βρίσκονται σε καραντίνα. «Αν νιώσω χειρότερα, πρέπει να γυρίσω πίσω στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής είμαι καλά. Το οξυγόνο μου είναι 100%. Αν πέσω στο 90%, πρέπει να λάβω οξυγόνο, αν φτάσω στο 85% πρέπει να διασηλωνωθώ και από αυτό το σημείο και μετά, τα πράγματα γίνονται τρομακτικά», δηλώνει ο Τζάστιν, ο οποίος παρακαλεί τον κόσμο να μείνει στα σπίτια του σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού.

«Είμαι ένας πολύ υγιής διαβητικός τύπου Ι. Το σώμα μου το παλεύει πολύ καλά, αλλά με ξεσκίζει. Μην είστε βλάκες. Μείνετε σπίτι!», γράφει χαρακτηριστικά.

I have it. Don’t sleep on this thing people. I’m a very healthy type I diabetic. My body is fighting it very well but it’s kicking my ass. Don’t be a moron. Stay home! pic.twitter.com/X0Lb2FYE6z

— Justin (@jwdaddy80) March 17, 2020

Πηγη iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK
Previous Post

Ιταλία: Ακόμα 793 νεκροί σε μια μέρα! 5.000 νεκροί συνολικά

Next Post

Σπιτική ζαμπονοτυρόπιτα με μπεσαμέλ – Θα σας τρέχουν τα σάλια

Related Posts

Έκτακτο – Ευχάριστη είδηση πριν λίγο
ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Ευχάριστη είδηση πριν λίγο

3 June 2023
Αυτό είναι το πιο ακριβό παγωτό του κόσμου: Κοστίζει πάνω από 6.000 ευρώ η μερίδα
ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό είναι το πιο ακριβό παγωτό του κόσμου: Κοστίζει πάνω από 6.000 ευρώ η μερίδα

28 May 2023
green grass field under cloudy sky during daytime
ΔΙΑΦΟΡΑ

Από καλοκαίρι… ξανά χειμώνας – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

19 May 2023
Next Post

Σπιτική ζαμπονοτυρόπιτα με μπεσαμέλ - Θα σας τρέχουν τα σάλια

Σοκάρουν τα πρόσωπα νοσηλευτών και γιατρών στην Ιταλία - Σημαδεμένα από τις μάσκες

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2020 SpicyNews

No Result
View All Result
  • Home
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© 2020 SpicyNews