ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε το πρώτο χειρουργείο της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι – Τι δήλωσε η γιατρός της

Όλα όσα είπε

Τραγικές ώρες περνά η 34χρονη από την Καλλιθέα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι με αποτέλεσμα να καταστραφεί το πρόσωπό της και τα χειρουργεία να διαδέχονται το ένα το άλλο. Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε μια ακόμη επέμβαση για την άτυχη νεαρή και για την έκβαση αυτής μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και στο Mega η γιατρός της. Ωστόσο, λίγη ώρα πριν σόκαρε τους πάντες η μαρτυρία του δικηγόρου της κοπέλας, δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Συγκεκριμένα, η χειρουργός κυρία Καλοφώνου ανέφερε τα εξής: «Αφαιρέσαμε κάποια τμήματα από το νεκρό δέρμα. Υπάρχει μια σειρά που πρέπει να ακολουθηθεί. Καλύψαμε με κάτι που αποκαλούμε τεχνητό δέρμα, αυτό θα τη δώσει μια καλή βάση για την αποκατάστασή της σε δεύτερο χρόνο.

Ήταν ένα χειρουργείο που έπρεπε να γίνει. Το βαθύ έγκαυμα πρέπει να χειρουργείται άμεσα.

Σήμερα ασχοληθήκαμε με το πρόσωπο και γιατί ήταν το πιο βαθύ και το πιο επείγον.Το μάτι της είναι καλύτερα από ότι περίμενα, κάθε μέρα αξιολογείται. Η κοπέλα δεν θα γίνει τελείως καλά, το ξέρει και η ίδια και το περιβάλλον της. Το δέρμα είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αποκατασταθεί τελείως. Αυτό που θα δει, δεν θα της αρέσει. Δεν θα είναι μια εικόνα με την οποία θα είναι χαρούμενη. Θα υπάρχουν πάντα σημάδια. Την έχω ενημερώσει, συζητήσαμε λίγο. Περιμένω να περάσει λίγος καιρός ξέρω ότι αυτό που συμβαίνει θα την ταλαιπωρήσει για καιρό»

ΠΗΓΗ : True.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button