ΚΟΣΜΟΣ

Πέταξε την 6χρονη κόρη της από το αυτοκίνητο του εραστή της και πήρε τον πατέρα της να πάει να την μαζέψει

Μια άκαρδη μητέρα στη Νέα Υόρκη πέταξε την 6χρονη κόρη της από το αυτοκίνητό της σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση μαζί με τα υπάρχοντά της. Ο φίλος της γυναίκας, ο οποίος ήταν επίσης στο αυτοκίνητο, τηλεφώνησε στη συνέχεια στον πατέρα του κοριτσιού και του είπε να την μαζέψει και ότι «έκλαιγε σαν μικρή σ****». Οι δύο ενήλικες έφυγαν αφήνοντας το παιδί πίσω. Τα έγγραφα του δικαστηρίου αναφέρουν ότι το κοριτσάκι φάνηκε να μαζεύει τα υπάρχοντά της από τον δρόμο, τα οποία η σκληρή μητέρα της είχε συγκεντρώσει σε μια σακούλα σκουπιδιών και έναν μαύρο σάκο πριν τα πετάξει έξω από το παράθυρο. Τα έγγραφα αποκάλυψαν επίσης ότι το κοριτσάκι ακουγόταν να κλαίει στο βάθος στο φωνητικό μήνυμα που είχε αφήσει για τον πατέρα του παιδιού. Μια γυναίκα βρήκε το κορίτσι να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους και ειδοποίησε τις αρχές.

Το ζευγάρι, η 29χρονη Patrice Chambers και ο 29χρονος φίλος της Mark Pamphile συνελήφθησαν αμέσως μετά το συμβάν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες εγκατάλειψης παιδιού εκτός άλλων. Η 6χρονη Emma εγκαταλείφθηκε τη Δευτέρα περίπου στις 11.30 π.μ. στη λεωφόρο Springfield 140th Avenue στο Laurelton. Κάμερες παρακολούθησης από την περιοχή, της την δείχνουν να «τρέχει στο δρόμο … προσπαθώντας να μαζέψει τα πράγματά της στο δρόμο» αναφέρει έγγραφο του δικαστηρίου. «Καλύτερα να έρθεις να πάρεις την κόρη σου. Η κόρη σου είναι στο δρόμο που δεν κοιμάται πουθενά. Κλαίει σαν μικρή σ****», είπε ο Pamphile στην κλήση του. Η Mishka Peart βρήκε την Emma να περιπλανιέται άσκοπα στη διασταύρωση στην οποία είχε μείνει με όλα τα υπάρχοντά της και την πήρε σε ένα πάρκο.

Όταν η Peart ρώτησε τι είχε συμβεί και πού ήταν οι γονείς της, η Emma είπε, «Έφυγαν και με άφησαν.» Ο Peart έπειτα πήρε το παιδί πάρκο. Εκεί ειδοποίησε τις αρχές. Έγινε έρευνα και το ζευγάρι εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα. Ο Pamphile προσπάθησε αμέσως απαλλαχθεί από το περιστατικό όταν ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς. «Αυτό το παιδί είναι δικό της παιδί. Αυτό το παιδί δεν είναι δικό μου παιδί, δεν είναι πρόβλημά μου, δεν είναι ευθύνη μου», είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι είχε μιλήσει με τον πατέρα του κοριτσιού να την αφήσουν στο σπίτι του, γεγονός που αποδείχθηκε ψέμα. Ο πατέρας του παιδιού είχε επίσης ένα βίντεο για να αποδείξει ότι η Chambers έλεγε ψέματα, προσθέτοντας ότι είχε να δει την Emma από τότε που χώρισε με τη μητέρα της πριν από τέσσερα χρόνια. Όταν της έδειξαν βίντεο από κάμερα για το έγκλημά της, παραδέχτηκε αυτό που είχε κάνει και είπε ότι «ήταν αναστατωμένη». Το ζευγάρι αντιμετωπίζει τέσσερα χρόνια φυλάκισης εάν καταδικαστεί. Οι Υπηρεσίες Παιδικής Πρόνοιας πήραν την Emma και θα παραδοθεί σε συγγενή. Η Peart είπε για το περιστατικό, «Πώς συμβαίνει αυτό; Πώς είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να εγκαταλείπει έτσι την κόρη της;»

ΠΗΓΗ : True.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button